LLETRA I VÍDEO DE L’HAVANERA: «MENORCA»

Havanera Menorca lletra

Havanera Menorca lletra

Letra y adaptación: José Luís Ortega Monasterio
Música: J. Barra


Menorca, és un jardí florit,
ses menorquines són rosses
ses cares són tan hermoses,
com ses flors de romaní.

Tornada
Són ses cales de Menorca,
sa meva vida, i ses casetes blanques,
ses casetes blanques netes i aclarides.

Jo vull romandre a Menorca des meu amor,
que una menorquina moreneta i fina, m’ha robat el cor.


Sa cara és un sol resplendent, de tendresa i melangia,
quin dia serà aquell dia, que a Menorca tornaré.

Tornada
Són ses cales de Menorca,
sa meva vida, i ses casetes blanques,
ses casetes blanques netes i aclarides.

Jo vull romandre a Menorca des meu amor,
que una menorquina moreneta i fina, m’ha robat el cor.

Coda
Quiero vivir en Menorca, toda mi vida
y mirarme en los ojos,
y mirarme en los ojos de una menorquina.

Que no me saquen de Menorca, por compasión,
que una menorquina me ha robado el alma y el corazón.

Que gaudeixis de la lletra de Havanera Menorca

Més lletres d’havaneres en Català

2 comentarios en «LLETRA I VÍDEO DE L’HAVANERA: «MENORCA»»

  1. BONA TARDA SENYORS DE HABACOMPO… ESTIC APRENENT A TOCAR LA GUITARRA I VOLDRIA DEMANAR-LI SI SERIA POSSIBLE QUE HEM FACILITESSIN ELS ACORDS D’AQUESTA BONICA HAVANERA COM ES «MENORCA» DEL MESTRE JOSEP LLUIS ORTEGA MONASTERIO. DIR QUE LA LLETRA AQUI ESTA PERO NO M’HO DEIXA IMPRIMIR. SI S’ESCAU I ESTA AL SEU ABAST L’HI AGRAIRIA MOLT QUE ME LA FES ARRIVAR PER EMAIL… A duarricos@gmail.com MOLTES GRACIES AMICS, UNA CORDIAL SALUTACIO. josep maria.

    Responder
  2. Molt bé Josep Maria, tant aviat com hi hagi possibilitat els publicaré els acords d’aquesta havanera. De totes maneres, si estàs aprenent a tocar la guitarra, a Habacompo en disposes de moltes cançons amb els seus acords. Gràcies pel teu comentari.

    Responder

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.