Cançoners d’acords d’havaneres, boleros i cant de taverna

Escuchar este post. Elige la velocidad adecuada

Aquests Cançoners d’acords d’havaneres, boleros i cant de taverna són una obra del membre destacat de Habacompo Gerardo Moreno,  autor de molts dels acords que es troben publicats al més gran arxiu d’havaneres del Món.

Presentació dels Cançoners d’acords d’havaneres, boleros i cant de taverna

Aquests cançoners d’acords per a guitarra d’havaneres, boleros i cançons de taverna és una selecció ben ampla i variada d’aquests gèneres musicals.

Cadascun dels cançoners compte amb 250 temes. Són, ara mateix, 1.000 temes i/o cançons amb lletra i acords -nomenclatura llatina-.

Fa temps em vaig adonar d’ una manca de cançoners actualitzats amb acords senzills per tocar amb la guitarra d’aquest gènere musical.

Per això, em vaig posar a cercar cançons d’havaneres i posar els acords per a tocar amb la guitarra. He intentat posar acords senzills i amb registres còmodes per la veu evitant l’ús de la celleta, per això alguns temes no estan en el seu to original (i amb la transportació d’acords) per fer més fàcil el cant i poder tocar la guitarra sense massa dificultat.

En aquest recull o selecció he volgut tocar tot tipus de gèneres relacionat amb el món de les havaneres (boleros, cants de taverna, balades, ranxeras, vals, sardanes, tradicionals catalanes, rumbes, tangos i folklore en general…)

A cada cançoner, a més a més, trobaràs : l’índex alfabètic de tots els temes, un índex acumulatiu general -a partir del segon volum- ; també un índex temàtic o de gèneres, informació sobre estructura i signes convencionals per interpretar millor la peça o tema i, al final de cada cançoner, un quadre ben complert de 74 posicionaments i/o acords per la recerca fàcil per a tocar el tema amb la guitarra.

Desitjo de tot cor que us sigui de profit i d’utilitat els cançoners d’acords i que la meva aportació serveixi per a difondre, donar a conèixer i divulgar més el món de les havaneres arreu.

Amb aquesta il·lusió, i veient que hi ha molt per a fer, cercar i descobrir, emprenc la tasca de encetar el quart volum d’havaneres, boleros i cants de taverna.

Agraïment a tots aquells, que són molts, que m’han animat i animen a continuar aquesta tasca tan engrescadora. Gràcies i, com dic sempre : “Endavant, havaneres”. 

Gerardo Moreno González

Presentació Cançoner d'acords d'havaneres, boleros i cant de taverna a @Habacompo

Compra ara aquests cançoners de 250 temes cada un ( un total de 1.000 cançons) per només:

Fes-me una trucada o envia’m un correu per fer la teva comanda i donar-me l’adreça d’enviament

Tf.: 635826646

Correu: gmoreno@xtec.cat

El pagament és a través de Bizum, amb el concepte de “Cançoner havaneres”Despeses d’enviament incloses! (Tots aquests enviaments son correu certificat més número de seguiment d’enviament)

Títols de tots els temes dels Cançoners d’acords

Fes clic a cada botó i descarrega’t els 250 títols de cada llibre, 1.000 en total

Corre la voz sobre todo esto


Expresa ahora tu opinión acerca de este tema dejando un comentario. Es importante para todos.

COMENTA

2 comentarios en «Cançoners d’acords d’havaneres, boleros i cant de taverna»

  1. Es penjarà a la web de Habacompo el títols de totes les cançons i/o temes que es troben en els cançoner d’acords d’HVNRS 1, HVNRS 2 i HVNRS 3.

    No hi ha cap partitura… la gran majoria de partitures les trobaràs en la web de la fundació Ernest Morató. En aquests cançoners d’acords trobaràs, doncs això, els acords i la classificació o gènere (p. exemple si es un valset mariner, rumba, sardana ….etc) per conèixer el tipus de ritme de cada tema.
    Vinga, endavant havaneres!!!

    Responder

Deja un comentario